MÄNNIKU KODUMAJUTUS
FIN | ENG
[Majoitus]

Männikun maatila tarjoaa viihtyisää perhemajoitusta kauniin luonnon ja hiljaisuuden keskellä ympäri vuoden. Maatila sijaitsee Muhun saarella, Saarenmaan ja mantereen välissä. Talo on pienen omakotitalon kokoinen, joten se on tarkoitettu lähinnä yhden perheen käyttöön. Toisaalta tilaa riittää myös 4-5 henkilön seurueelle.

Vuonna 2001 valmistunut rakennus sisältää kaikki nykyajan mukavuudet. Takkatulen äärellä ensimmäisessä kerroksessa voitte viettää viihtyisiä iltoja. Myös puulämmitteinen sauna tarjoaa loistavan mahdollisuuden rentoutumiseen päivän päätteeksi.

Alueella on myös hyvät mahdollisuudet eri urheilulajien harrastamiseen: vain kivenheiton päässä (50 m) sijaitsevat mm. sekä lentopallo- että jalkapallokenttä.

Niin ikään läheisessä taajamassa Liivalla voi harrastaa urheilua; siellä on hiekka- ja nurmikenttien lisäksi sisähalli.

Alue tarjoaa loistavat puitteet myös ratsastukselle. Tihusen hevostilalta (500 m) jokainen löytää yli sadasta hevosesta omaa tasoaan vastaavan.

Uutuutena kesäksi 2003 pihalle valmistui täysimittainen lentopallokenttä, jolla on jo järjestetty kansallisia turnauksia. Niistä suurin on vuosittain juhannuksena järjestettävä "Männiku talu Jaaniturniir". Myös pihan juhannuskeinu uusittiin kesällä 2003.

Loistavaa liikuntaa tarjoaa myös mahdollisuus osallistua maatalon päivittäisiin askareisiin, kesäisin vaikkapa heinätöihin.

Hinnat:

5 paikkaa, sauna, pesumahdollisuus, WC:
  • Aikuiset, 200 EEK / vuorokausi
  • Alle 12-vuotiaat, puoleen hintaan
  • Alle 3-vuotiaat, ilmaiseksi
Hinnat eivät sisällä ruokailua.
  • Lisävuode, 150 EEK
  • Pyykinpesukone, 50 EEK / kerta

Jalkapallokentän, lentopallokentän ja juhannuskeinun käyttö on luonnollisesti ilmaista. Käytössänne ovat myös nuotiopaikka ja metsän antimet, kuten marjat ja sienet.

Muut palvelut sopimuksen mukaan.